Halloween Borsbeek 2022

28/10 en 29/10 2022

Ook dit jaar heeft de werkgroep Halloween van de Gemeente Borsbeek samengezeten om een spetterend Halloween-weekend in elkaar te steken! 


Dus schrijf deze data alvast in je agenda: 28 oktober en 29 oktober 2022. 


Op deze website vind je alle informatie terug over alle verschillende activiteiten van de verschillende organisaties en verenigingen die meewerken aan dit griezelige weekend! 


Wat is er allemaal te doen dit weekend? 


28/10

Vrijdagavond zal er door Borsbeek een Trick or Treat georganiseerd worden! Deze zal doorgaan tussen 16:00u en 20:00u. 


Je zal met je familie, gezin of vrienden kunnen gaan griezelen langs locale handelaars en winkels, en langs particuliere huizen! Alle informatie hier over kan je binnenkort vinden op deze website. 


Bij mij mag men komen griezelen! 

Sta jij open om die dag de griezels te ontvangen en snoep uit te delen! Super fijn!

Dan kan jij je woning inschrijven de link hieronder. Door je woning in te schrijven, kunnen wij een route maken voor de griezels, zodat ze overal kunnen passeren, ook bij u! 
Daarbij krijg je ook een poster om achter het raam te hangen deze vrijdagavond, zo is het zeker duidelijk bij wie er mag aangebeld worden en bij wie niet. 


Dus als je griezels wil verwelkomen op 28/10, schrijf je dan zeker in voor 24/10!

29/10

Op zaterdag zijn er verscheidene spannende activiteiten geplanned! We lijsten ze hier even voor je op. Deze activiteiten zullen allemaal doorgaan in Fort 3. 


Halloweenmarkt en Foodtrucks


Op het fort zullen van 14:00u tot 22:00u een halloweenmarktje met verschillende standjes van locale handelaars en mensen die een ambacht beoefenen en verscheidene foodtrucks te vinden zijn. Dit vlak naast de polyvalente zaal "De Archipel". Je kan dus lekker iets komen eten of drinken en een beetje shoppen in Halloweensfeer! 


Workshops voor kids


In "De Archipel" zullen er meerdere workshops voor kids doorgaan. Zo kan je kleine spruit o.a. griezelige cupcakes versieren of circustechnieken aanleren als een echte enge clown! Hier zal je ook een grime-standje vinden (en dat is niet alleen voor de kinderen) waar je een echte zombie of heks kan worden. 

De workshops zullen doorgaan van 14:00u tot en 16:00u. Opgelet, enkele workshops zullen met voorinschrijvingen werken, daarover vind je hier later meer info! 


Griezelwandeling met animatie voor kids (Soft)


Gedurende de hele herfstvakantie zal er weer een griezelwandeling op het fort staan. Maar op deze zaterdag wordt deze wandeling ook geanimeerd. En dit met echte spoken, heksen, zombies en ontsnapte gekken! 

Kom langs de wandeling de figuren uit de verhalen echt tegen, maar pas op, wie weet kom je er niet meer weg?! 


Wie deze wandeling met het gezin wil doen kan deze komen doen van 15:00u tot en met 17:30u. Maar enkel voor wie echt durft! 


Griezelwandeling met animatie voor de echte creeps (Hard)


Wie zichzelf echt de stuipen op het lijf wil laten jagen, kan deze wandeling ook iets later op de dag komen doen. Waar onze monsters overdag een verdovingsmiddel hebben gekregen om ze koest te houden, gaan ze nu helemaal los! 


Durf jij deze griezelwandeling te komen doen tussen 19:00u en 22:00u? Overleef jij de tocht of wordt jij een van de volgende slachtoffers? 


Halloweenfuif @ Jeugdhuis Tuitvlugt


Dit griezelige weekend afsluiten doen we met een feest in ons lokale jeugdhuis! 

Kom verkleed als griezel dansen op de echte monsterhits! 

Deze fuif begint om 21:00u en de inkom is volledig gratis! 

Net zoals de echte monsters dansen we door tot in de vroege uurtjes! Griezelverhalenwandeling van 28/10 tot en met 06/11


Wij van Het Attribuut organiseren weer een luisterwandeling op het fort waar je kan gaan luisteren naar griezelige verhalen voor alle leeftijden! Meer info volgt later! 


Let wel op, je kan de wandeling heel de herfstvakantie lang doen, maar enkel op 29/10 zullen er acteurs de wandeling versterken.


Blijf van alles op de hoogte door onze facebookgroep!