Het einde van 2021 komt eraan. Na een geslaagde editie vorig jaar, zijn we dit jaar weer helemaal terug met onze eindejaarsquiz. Het is toch weer een bewogen jaar geweest, maar wij van Het Attribuut zijn niet blijven stilzitten. We hebben weer helemaal zin om de donkerste periode van het jaar toch wat op te fleuren.

 

Het Attribuut presenteert om die reden:

 

‘De Grote Online EindejaarsQuiz Borsbeek 2021’!

 

Ook dit jaar zal de quiz dus weer volledig online te beleven zijn. Je kan weer vanuit je eigen zetel thuis meestrijden om het slimste huishouden of de slimste vriendengroep van Borsbeek! 

 

Wanneer?

De Quiz zal Live plaatsvinden op 27 december 2021 om 20u.

 

Waar? 

Dit zal gebeuren via Livestream op Youtube, met een besloten link. Deze link ontvangt u na het inschrijven. 

 

Hoe doe ik mee?

Inschrijven kon van 1 december tot en met 15 december. De ingeschreven ploegen zouden reeds een mail met verdere informatie ontvangen moeten hebben. Indien dit niet het geval is, neem contact op met ons via info@hetattribuut.be 

 

Hoeveel kost het?

Deelnemen aan de Quiz kost 10 euro per ploeg.

 

Hoe werkt het?

Na het inschrijven ontvangt u een mail met betalingsinformatie. Daarna ontvangt u op ten laatste 19 december een mail met verdere informatie.


In het inschrijvingsformulier kan u aanduiden hoe u uw quizpakket wilt ontvangen: 

Voor ploegen uit Borsbeek, Deurne en Wommelgem kunnen de pakketten geleverd worden op 26 december tussen 10u en 15u. 

Voor ploegen uit andere dorpen of steden, of voor wie niet thuis is deze dag, kunnen de pakketten opgehaald worden te Borsbeek op volgende momenten:

26 december van 16u tot 20u 

27 december van 12u tot 17u


Kruip op 27 december om 20.00u gezellig met je ploeg in een kerstrui, of warme kleding in de zetel, en kijk naar de livestream waar de presentator(en) de quizvragen live zal/zullen stellen, de antwoorden moet u invullen in een Googleform formulier waarvan wij u de links ook tijdig zullen bezorgen.

 


De prijzen van deze quiz worden gesponsord door onder andere:

Belangrijk: 


Wanneer u zich inschrijft voor 'De Grote Online EindejaarsQuiz Borsbeek 2021' gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, die u hieronder kan nalezen.

Om deze Quiz volledig en interactief te kunnen organiseren vragen wij bij de inschrijving naar enkele persoonlijke gegevens. Deze worden volledig volgens de wetegeving verwerkt. Wanneer u vragen heeft over onze afspraken omtrent gegevensverwerking, of wanneer u uw eigen gegevens wil inkijken of wijzigen, kan dat steeds via een mail naar info@hetattribuut.be